RP Media Strippenkaart service

Informatie RP Media Strippenkaart


Marketing of sales advies, marketingplan, marketingactiviteiten, social media, video of webdesign updates zonder te hoeven nadenken over de kosten?

Wil je niet vast zitten aan een maandelijks contract en zoek je toch een langdurige samenwerking, dan vind je een strippenkaart wellicht interessant. Je koopt van tevoren uren in. Van dit saldo strepen we elke keer de gewerkte uren af. Geen gehannes met offertes en projectbeschrijvingen, bijvoorbeeld. Makkelijker voor jou en makkelijker voor ons. Oh, en hoe meer uren je vooraf inkoopt, hoe voordeliger het uurtarief wordt.

Je bent ondernemer en wilt je website of Socials laten aanpassen. Wellicht heb je een lange to do list met kleine wijzigingen voor op je website, of kun je ook wel wat ondersteuning gebruiken met social media? Denk aan ontwerp van socialmedia-advertenties, blogs, salesfunnels, maar ook het laten ontwerpen van folders, flyers, video’s of het laten maken van nieuwsbrieven.

Waar je ook naar op zoek bent, we kunnen je verder helpen. RP Media biedt namelijk strippenkaarten aan waarmee we van alles op je website, social media en/of marketingactiviteiten realiseren binnen de uren van de strippenkaart. Volledig transparant, zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Advies consultancy en coaching

De strippenkaart is o.a. te gebruiken voor advies, consultancy en coaching zoals het opzetten van een marketingplan, sales & marketing enablement of customer journey.

Hoe werkt het?

Elke strippenkaart is voor een bepaald aantal uur werk. Als je gebruikmaakt van een strippenkaart profiteer je direct van extra korting op het standaard uurtarief (80,-). De strippenkaart is 1 jaar geldig vanaf moment van aankoop. Nadat er werkzaamheden zijn verricht krijg je een email met hierin het aantal strippen die je nog tegoed hebt.

Handig om te weten

De volgende afspraken zijn van toepassing op onze RP Media Strippenkaart:

 • Je hebt op ieder moment toegang tot een uren overzicht met onze werkzaamheden.

 • Alle besteedde tijd aan en rond de werkzaamheden worden door ons
  geschreven, inclusief voorwerk, (telefonisch) overleg, consult, projectmanagement en eventuele reistijd
  (buiten een straal van 15 km v.a. Landgraaf).

 • Openstaande uren worden niet gerestitueerd.

 • Je krijgt een e-mail wanneer je prepaid kaart vol is.

 • Passen de werkzaamheden niet op je RP Media Marketing en Sales strippenkaart en schaf je geen nieuwe strippenkaart meer aan? Dan wordt de overloop in rekening gebracht op basis van nacalculatie tegen het nominale uurtarief van 80,00.

 • Geldigheid van de strippenkaart is 1 jaar na aanschaf.

De RP Media strippenkaart is niet geschikt voor:

 • Ontwikkelen van nieuwe website.
 • Hosting, licentie, drukwerk en/of software kosten.

RP Media Strippenkaart

Small.

5 uur

20 strippen van 15 minuten

380,- 

(5% korting)

RP Media Strippenkaart

Medium.

10 uur (Meest gekozen)

40 strippen van 15 minuten

720,- 

(10% korting)

RP Media Strippenkaart

Large.

20 uur 

80 strippen van 15 minuten

1360,- 

(15% korting)