Over RP (Ronald Pijls)

Over RP – Ronald Pijls

Ik ben Ronald Pijls, eigenaar van RP Media. Webdesign, Marketing- en Sales Advies. Ruim 25 jaar ervaring in verschillende sales en advies rollen, bij een diversiteit aan speciaalzaken en bedrijven in zowel de detailhandel, onderwijs, overheid, zorg, MKB en multinationals. Daarnaast ben ik sinds 2010 zzp’er als webdesigner, social media marketeer, grafisch ontwerper en vul ik mijn weekeindes als muzikant. De afgelopen 20 jaar kreeg ik de kans op binnen de bedrijven waar ik werkte al mijn kennis en mogelijkheden te bundelen. Om mijn kennis en vaardigheden nog meer te specialiseren volgde ik verschillende verkooptrainingen, social media, SEO en bedrijfsontwikkeling workshops en opleidingen.

RP Media
Webdesign, grafisch ontwerp, logo design, huisstijl ontwikkeling.

Sinds midden  jaren 90 startte ik met het bouwen van websites in html met programma’s als Dreamweaver en Davilex databases. Daarop volgend maakte ik websites met Joomla OpenSource CMS paketten en de afgelopen jaren werk ik hoofdzakelijk met WordPress en Woocommerce CMS.  Door mijn muzikale achtergrond kwam ik in contact met muzikanten die opzoek waren naar een website, fotokaart of huisstijl. Zo heb ik onderanderen de huisstijl, websites en marketing uitingen ontworpen voor Erwin in Ahoy, Beppie in Ahoy en Big Benny in Ahoy. 


Hoe wordt een klant dan mijn influencer?

Bij iedere branche, product of dienst zijn natuurlijk andere zaken die een belangrijke rol spelen in waarom een klant enthousiast, verrast of gelukkig zal worden. Maar de manier waarop je dit kunt bereiken is in bijna alle gevallen hetzelfde. Verras je klant, biedt jouw klanten iets extra’s dat ze niet verwachten.

Dat extraatje kan in veel kleine dingen zitten. Bij webshop bestellingen zie je het al heel vaak dat je bepaalde producten besteld en hier gratis een klein product bij krijgt. Zo bestel ik regelmatig konijnenvoer online en krijg hier regelmatig een klein zakje konijnenvoer of een ander product bij.

Maar ook zoiets heel eenvoudigs als luisteren naar de klant kan vaak voor een verrassing zorgen bij klanten.

 

Benieuwd of ik jouw bedrijf kan helpen van je klant een
influencer te maken?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden?