Webdesign

Van eenvoudig met stijl tot een uitgebreide webshop.

RP media WebdesignRP Media Kerkrade Hartstikke Goed

Van eenvoudig met stijl tot een uitgebreide webshop.

RP Media ontwikkelt professionele websites met alle denkbare opties. Van een fraai design tot een geavanceerd Content Management System (CMS), inclusief zoekmachineoptimalisatie (SEO). De klant levert logo, teksten en foto’s aan, RP Media doet de rest. Met een goede voorbereiding is een website al binnen een week online. De prijzen? Die zijn heel aantrekkelijk!

Website voor bedrijven:

Een eigen website is een must voor iedere ondernemer. Veel (toekomstige) klanten zoeken online naar informatie over bedrijven, diensten of producten. Een overzichtelijke website is hét visitekaartje van een bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat de informatie up to date en volledig is en dat een website die uitstraling heeft die bij een bedrijf past.

Geen ondernemer is hetzelfde
Dus ook geen enkele website is hetzelfde. Daarom maakt RP Media alle websites op maat.

Website voor artiesten:

RP Media is gespecialiseerd in websites voor artiesten, bands en evenementen. Biografie, discografie, gastenboek, You Tube integratie, uitgebreid boeking formulier, fotoalbum en social media implementatie. RP Media heeft alles in huis om artiesten professioneel op het internet neer te zetten.

Mogelijkheden
 :

Alle websites van RP Media worden gemaakt op basis van een CMS systeem. Met dit systeem kun je als je wil, zelf je website zelf bijhouden of updaten. Ook is het mogelijk in een later stadium modules toe te voegen, zonder dat daar weer een nieuwe website voor nodig is.

Enkele voorbeelden van RPM modules :

WEBSHOP
Stel dat je met jouw producten op het internet geld wil verdienen. RP Media ontwikkelt professionele webshops die het maximale uit de verkoop op het internet kunnen halen! Een combinatie van een duidelijk design, vindbaarheid in zoekmachines en social media integratie mogen natuurlijk niet ontbreken.

OFFERTE SYSTEEM
Wil je klanten de mogelijkheid bieden een offerte aan te vragen via hun eigen website, bijvoorbeeld voor producten en/of diensten, dan kan dat met een soort webshop, maar dan zonder kassa aan het eind. De klant kiest de producten/ diensten eenvoudig op jouw website, waarna er eventueel overige opties worden gegeven. Tot slot verstuurt de klant via de website zijn offerte aanvraag , waarna jij hem kunt verwerken.

MAKELAARS MODULE
RP Media maakt ook gebruikersvriendelijke websites voor makelaars. Op die website worden woningen- en bedrijfspanden op overzichtelijke wijze gepresenteerd. Per woning wordt automatisch een Google Maps kaart en een streetview kaart gegenereerd en heeft de gebruiker de optie om direct online op een woning te reageren. Uiteraard zorgt RP Media er voor dat jouw makelaars website die uitstraling krijgt die hij verdient.

GOOGLE ANALYTICS
Google Analytics is de webanalyse-oplossing die u het juiste inzicht verschaft in uw websiteverkeer en marketingeffectiviteit. Krachtige, flexibele en gemakkelijk te gebruiken functies stellen u in staat uw verkeersgegevens op geheel nieuwe wijze weer te geven en te analyseren.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

80% van u bezoekers vinden uw website via zoekmachines. Het is daarom belangrijk dat u zo hoog mogelijk in deze zoekmachine komt. Zo hoog mogelijk in deze zoekmachine komen is niet eenvoudig maar valt onder de ondersteuning die RP Media u bied.

DIVERSE ONLINE BETAALMOGELIJKHEDEN

Bied uw klanten de betaalmethode iDEAL aan of één van de andere betaalmethodes via een 090x-nummer, SMS of Wallie. U kunt hierbij denken aan het toegang verlenen tot een website, het downloaden van online producten of het verkopen van een product.