Grafisch ontwerp en drukwerk

Een uniek ontwerp voor uw logo, huisstijl, magazine, relatiegeschenken, posters en andere grafische uitingen. Hierbij houd ik rekening met wat uw wensen zijn. RP Media zorgt ervoor dat uw drukwerk bij de juiste drukker terecht komt en bij u geleverd wordt. Wilt u het ontwerp bij eigen vertrouwde huisdrukker laten drukken ook dat is mogelijk bij RP Media. Ik ontwerpt niet alleen logo’s en huisstijlen ook drukwerk in de breedste zin. Van bedrukte paperclip tot een compleet bedrukte beursstand.

Van ontwerp tot druk aan huis geleverd. RP Media werkt samen met diverse drukkerijen uit binnen en buitenland. Kwaliteit en prijs spelen hierbij een belangrijke rol. De prijs moet goed zijn maar de kwaliteit is de belangrijkste schakel in ons drukproces.

Snelle levering, vaak mogelijk binnen 24 uur aan huis of bij uw bedrijf.

Natuurlijk kan RP Media niet alles… daar waar de techniek en de mogelijkheden beperkt zijn ga ik graag voor u op zoek naar de juiste oplossing. Is er een bedrijf die gespecialiseerd is in een bepaalde opdracht bemiddel ik graag voor u. Belangrijk is dat u tevreden bent met het eindresultaat en RP Media aan u een klant en promoter voor de rest van uw zakelijk leven heeft.

Zakelijk drukwerk

Dan heeft u een mooi logo en een herkenbare huisstijl laten ontwerpen, RP Media zorgt ervoor dat deze huisstijl gewaarborgd wordt en herkenbaar op al uw drukwerk verspreid wordt. Of u nu een startende ondernemer bent of al jaren uw bedrijf voert, RP Media ontwerpt en drukt uw zakelijk drukwerk.

Uw huisstijl is aan mij toevertrouwd.

Voorbeelden van zakelijk drukwerk :

Briefpapier
Visitekaartjes
Enveloppen
Doordruk schrijfblokken
Flyers
Posters
Banners
Notitieblokken
Onderleggers
Memoblokken
Pennen
Presentatie mappen
Klantenkaart
Stempels
Ringbanden
PVC Pasjes
With Compliment Cards
Brochures
Catalogus
Balie Displays

Evenementen drukwerk

RP Media heeft al jaren ervaring in drukwerk voor evenementen, festivals en artiesten. Offline media en online media gaan hier vaak in samen. Indien gewenst zoeken we samen naar een gepaste uitstraling van uw huisstijl voor uw evenement. Dit wordt dan vertaald in offline media (drukwerk) en online media. (website en social media marketing)

Diverse mogelijkheden van Evenementen drukwerk :

Flyers
Posters
Entreekaarten
Vip kaarten
Uitnodigingen
Banners
Bierviltjes
Polsbandjes
Bekers
Consumptiebonnen
Sponsormappen
Consumptiemunten
Dranghekbanners
Vlaggen
Polo’s en shirts
Fotokaarten
Fan artikelen
Cd Hoesjes
Stickers