Ik wil een WordPress website…

Wat jouw bedrijf nodig heeft
is VEEL, VEEL, VEEL, MEER
DAN ALLEEN EEN WEBSITE

Vertelt jouw website het verhaal van jouw bedrijf? 

Sinds 2010 ben ik mijn bedrijf RP Media gestart en ontwerp en bouw ik moderne WordPress-websites.
Als geen ander, weet ik dat een website meer is dan alleen een domeinnaam op internet. Een website is de unieke fingerprint van jouw digitale merk. Vaak is je website de allereerste ontmoeting met jouw bedrijf voor een nieuwe potentiele klant.

Ik wil een WordPress website voor mijn bedrijf. 
“Je wilt niet alleen een website die werkt, je wilt een website die een uitstekende klantervaring biedt, die bezoekers geïnteresseerd houdt en deze
naar jouw service, producten of diensten leidt.”

Bij RP Media bieden we complete ontwerp- en ontwikkelingsdiensten voor WordPress-websites, waaronder branding en zoekmachineoptimalisatie (SEO) met een nauwkeurige focus op bedrijfsgroei.

Wat maakt mijn bedrijf anders dan mijn Conculega’s?

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de sales en marketingwereld, niet alleen vanuit de theorie maar juist vanuit de praktijk. Als verkoper, shopmanager, accountmanager en Solution advisor, heb ik de afgelopen 25 jaar voor verschillende bedrijven en merken gewerkt. In retail aan consumenten maar ook aan onderwijs en zorg instellingen, overheid, horeca en aan de evenementen sector. In 1995 registreerde ik mijn eerste domeinnaam en bouwde ik mijn eerste website. De jaren erna zijn webdesign en marketing als een rode draad door mijn arbeidsverleden blijven lopen.

Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk een website voor jouw product of dienst is en hoe je jouw ideale klant online en offline kunt bereiken en behouden. Hoe worden jouw klanten de ambassadeurs van jouw bedrijf.   

Een strategie ontwikkelen

Voordat we over stijl gaan nadenken, is het van cruciaal belang dat we een diepe duik nemen in het begrijpen van jouw bedrijf en jouw publiek. Of het nu gaat om het verhogen van de productverkoop, het genereren van leads, het promoten van een belangrijk stuk inhoud of het demonstreren van branchekennis, we willen dat jouw website een specifiek doel dient.

Ik wil een WordPress website voor mijn bedrijf. 

RP Media Marketing en Sales

Aangepast WordPress-webontwerp

Als ervaren WordPress webdesigner begrijpen we dat elk bedrijf en elke branche uniek is. Daarom nemen we de tijd om de digitale doelen van jouw bedrijf te leren kennen. 

WordPress webdesign pakketten

Als full-service WordPress Website Designbedrijf zorgen we ervoor dat jouw bedrijf alles krijgt wat het nodig heeft. Van WordPress-ontwerp en ontwikkeling tot website onderhoud, webhosting, contactformulieren en meer.

 

Betere zoekresultaten

Geavanceerde SEO-technieken brengen jouw website hoger in de zoekresultaten. Met behulp van uitgebreid onderzoek, SEO-audits, trefwoordselectie, innovatieve sitemapping en pagina-optimalisatie, werken we eraan om jouw website bovenaan elke zoekmachine te krijgen.

RP Media en partners

RP Media werkt al jaren samen met verschillende betrouwbare partners. Vertalers, content creators en designers. 

Mobiel geoptimaliseerd ontwerp

63% van al het website verkeer komt van mobiele apparaten. Elk RP Media WordPress website wordt standaard aangepast voor mobiel surfen, zodat jouw website snel en krachtig reageert op elk soort apparaat, waardoor de beste eerste indruk wordt gecreëerd op Android, iPhone, iPad, laptop, werkstations en alles daartussenin.

Advies en begeleiding

Jouw bedrijfswebsite laten vernieuwen of op zoek naar het juiste advies? RP Media onderzoekt, maakt een adviesplan en begeleid het hele project van a tot z. 
Hoe lang duurt het meestal om een WordPress-site te bouwen?

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het ontwikkelen van een WordPress-website die van invloed kunnen zijn op de geschatte voltooiingstijd. De meeste projecten worden echter binnen een periode van 1 tot 3 maanden afgerond. 

Wat zijn de kosten voor het ontwikkelen van een WordPress-website?

De uiteindelijke kosten voor het ontwikkelen van een WordPress-website zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals welke functionaliteiten er nodig zijn voor jouw website.

 

Is mijn WordPress-website veilig?

Ja, we zorgen ervoor dat jouw website veilig is. 

We werken samen met de beste WordPress-hostingprovider, waarvoor beveiliging de hoogste prioriteit heeft. Behalve dat het hackers op afstand houdt, heeft het een goede back-upservice, zodat een website gemakkelijk kan worden hersteld na een beveiligingsinbreuk. 

We gebruiken https en bij onze onderhoudsplannen zorgen we ervoor dat alle plug-ins worden bijgewerkt.

 

Hoe moeilijk zal het voor mij zijn om mijn WordPress-website te beheren als je deze eenmaal hebt gemaakt?

Het bijhouden van een WordPress-website is eenvoudig. Indien gewenst maken we een eevoudige video handleiding die stap voor stap laat zien hoe je teksten, foto’s en videos op jou website kunt zetten. Ook is het mogelijk om met een strippenkaart abonnement de website volledige of deels door ons te laten bijwerken. 

Gerelateerde artikelen

Heb ik als zzp’er een website nodig?

Heb ik als zzp’er een website nodig?

Heb ik als zzp'er een website nodig?  Zeker wanneer je een klein bedrijf hebt, kun je jezelf afvragen heb je als ZZP'er een website nodig. Klanten vinden jouw bedrijf wel en je hebt bovendien helemaal geen tijd en/of geen zin om een website te (laten) bouwen. Want, je...

Lees meer