Iemand toegang geven tot Google Mijn Bedrijf 2023?

 

Hoe geef je iemand toegang tot Google mijn bedrijf in 2023.

Het geven van toegang tot uw Google Mijn Bedrijf-account aan iemand anders kan handig zijn als u meerdere medewerkers heeft die verantwoordelijk zijn voor uw online aanwezigheid, of als u een marketingbureau inhuurt om uw account te beheren. Het proces is echter eenvoudig en duidelijk. Door de bovenstaande stappen te volgen, kunt u snel en gemakkelijk iemand toegang geven tot uw Google Mijn Bedrijf-account in 2023. Vergeet niet om het juiste type toegang te kiezen en om de toegangsrechten van gebruikers regelmatig te controleren en bij te werken om uw account veilig en up-to-date te houden.

 

Introductie

Als ondernemer kan het zijn dat u te maken krijgt met de noodzaak om iemand toegang te geven tot uw Google Mijn Bedrijf-account. Dit kan nodig zijn als u bijvoorbeeld een nieuwe medewerker heeft die verantwoordelijk is voor uw online aanwezigheid, of als u besluit om een marketingbureau in te schakelen dat uw Google Mijn Bedrijf-account moet kunnen beheren. In dit artikel zullen we u laten zien hoe u iemand toegang kunt geven tot uw Google Mijn Bedrijf-account in 2023.

Stap 1: Inloggen op uw Google Mijn Bedrijf-account

Om iemand toegang te kunnen geven tot uw Google Mijn Bedrijf-account, moet u eerst inloggen op uw account. Ga naar de website van Google Mijn Bedrijf en log in met uw inloggegevens.

Stap 2: Navigeer naar het gedeelte ‘Gebruikers’

Zodra u bent ingelogd op uw Google Mijn Bedrijf-account, moet u navigeren naar het gedeelte ‘Gebruikers’. Dit gedeelte vindt u aan de linkerkant van uw scherm.

Stap 3: Klik op ‘Gebruiker toevoegen’

Om een nieuwe gebruiker toe te voegen, klikt u op de knop ‘Gebruiker toevoegen’ in het gedeelte ‘Gebruikers’. U wordt vervolgens gevraagd om de naam en het e-mailadres van de persoon toe te voegen die u toegang wilt geven tot uw account.

Stap 4: Kies het juiste type toegang

Bij het toevoegen van een nieuwe gebruiker aan uw Google Mijn Bedrijf-account, kunt u kiezen uit verschillende soorten toegang. U kunt ervoor kiezen om de persoon alleen de mogelijkheid te geven om uw bedrijfsgegevens te bekijken, of u kunt de persoon ook toegang geven om uw bedrijfsgegevens te bewerken en bij te werken.

Stap 5: Verstuur de uitnodiging

Nadat u het juiste type toegang heeft geselecteerd, moet u op ‘Uitnodigen’ klikken om de uitnodiging te versturen naar de persoon die u toegang wilt geven tot uw account. De persoon ontvangt vervolgens een e-mail met de uitnodiging en instructies om toegang te krijgen tot uw account.

 

Stap 1. Log in bij jouw Google Mijn Bedrijf pagina:
https://www.google.nl/intl/nl/business/

Stap 2.  Als je meerdere locaties of bedrijven hebt, open dan de locatie of het bedrijf waar je toegang op wilt verlenen.

Stap 3. Klik links in het verticale menu op Gebruikers

Stap 4. Vervolgens verschijnt er een pop-up. Klik hier op Gebruikers toevoegen.

Stap 5. Vul hier het emailadres in van de nieuwe beheerder (indien RP Media jouw Google Mijn Bedrijf gaat beheren vul hier dan info@rpmedia.nl in en kies dan RP Media, Marketing en Sales)

 

 

Stap 6. Selecteer beheerder

Stap 7. Klik tot slot op uitnodigen

FAQ

Kan ik meerdere gebruikers toevoegen aan mijn Google Mijn Bedrijf-account?

Ja, u kunt meerdere gebruikers toevoegen aan uw Google Mijn Bedrijf-account. Dit is handig als u bijvoorbeeld meerdere medewerkers heeft die verantwoordelijk zijn voor uw online aanwezigheid.

Kan ik de toegang van een gebruiker op elk moment intrekken?

Ja, u kunt op elk moment de toegang van een gebruiker intrekken. Ga naar het gedeelte ‘Gebruikers’ in uw Google Mijn Bedrijf-account en zoek de gebruiker op. Klik vervolgens op ‘Toegang verwijderen’ om de toegang van de gebruiker in te trekken.

Kan ik de toegangsrechten van een gebruiker beperken?

Ja, bij het toevoegen van een nieuwe gebruiker kunt u kiezen uit verschillende soorten toegang. U kunt ervoor kiezen om de persoon alleen de mogelijkheid te geven om uw bedrijfsgegevens te bekijken, of u kunt de persoon ook toegang geven om uw bedrijfsgegevens te bewerken en bij te werken.

Meer Social Media Artikelen