Ronald Pijls
Jouw media, marketing & sales specialist!

Marketing is een must!
En goede sales is noodzakelijk!

Weet jij wie jouw ideale klant is
en weet jouw ideale klant dat ook?

RP Media definieert jouw offline en online identiteit.

RP Media, Marketing & Sales

De meeste marketeers vertellen jouw klanten dat je een rockster bent.
RP Media laat zien dat je er één bent.

Je moet eerst de missie en het doel van jouw bedrijf weten voordat je een verhaal kunt vertellen, als dat helder is kun je het verhaal pas verkopen. Wil jij je online en/of offline bedrijf tot een succes of nog succesvoller maken? Dan kun je daarbij mijn hulp zeker gebruiken. Ik ondersteun en coach ondernemers op het gebied van marketing, klantenreis, sales enablement, online zichtbaarheid, website en social media. Of je nu alleen advies wil, een training of ook werkzaamheden wil uitbesteden, ik help je graag. Samen maken we een succes van jouw bedrijf, terwijl je zelf tijd overhoudt voor de dingen waar jij goed in bent.

Bedrijfswebsites 

Bekijk in deze video enkele bedrijfswebsites die ik het afgelopen jaar ontwikkeld heb.

Wat wij doen

Wat wij allemaal doen is eigenlijk oninteressant, de meeste termen zullen jou waarschijnlijk niets zeggen.
Waar het jou als ondernemer om gaat is dat jouw potentiële  klant;

√ Jouw bedrijf herkent…
√ Vertrouwen krijgt… 
√ Fan wordt…
√ Naar jou komt i.p.v. concurrenten…

Maar als je het toch wilt weten hier een greep uit de services en diensten die wij leveren.

                                    Website ontwerp

                              Marketing

         Social Media Marketing

    E-mail en nieuwsbrief marketing

      Grafisch ontwerp

               Logo en Huisstijl creatie

                    Marketing plan

    Sales coaching en training

Website ontwikkeling

    Zoekmachine optimalisatie

           Online & offline klantreis

Onze fans!

Ik zeg altijd je hebt pas echt een klant verdiend als ze met jou en je services weg lopen…

Ik maak al een aantal jaren gebruik van de diensten van RP Media. Vorig jaar de website laten vernieuwen. De website wordt goed onderhouden. Vragen worden snel beantwoord en aanpassingen worden snel doorgevoerd. Ook het maken van foto’s en filmpjes voor de website wordt professioneel gedaan. Kwaliteit, professionaliteit en vriendelijkheid zijn top.

Hens Renierkens

Directeur, De Levensbloem

Uitstekende professionele kwaliteit, accuraat en snel. We werken al heel lang samen met RP Media en zullen dit zeker ook nog lang blijven doen. Absolute aanrader

Robert Loozen

Directeur, Marlstone Music

Ik heb al een aantal jaar geleden mijn website door RP Media laten maken en deze wordt tot op heden door hun onderhouden. Bij vragen ben ik altijd snel te woord gestaan en aanpassingen worden snel doorgevoerd. Kwaliteit en vriendelijkheid zijn top.

Kevin Creuels

Directeur, Blackness Events

Voordat je een nieuwe website lanceert, een marketingcampagne start, een logo of een nieuwe huisstijl presenteert,
is het belangrijk om te weten wat je wilt bereiken.

Zodra je de behoeften en doelen van jouw bedrijf hebt gedefinieerd, moet je erachter komen voor wie deze bedoeld zijn. Wie is je publiek?

Vervolgens is het belangrijk dat je jouw offline en online branding, uitstraling, verkoopstrategie en customer experience op 1 lijn krijgt. Want jij wilt toch ook tevreden en loyale klanten die
jou voortdurend aanbevelen?

Zullen we dan maar beginnen?

Website ontwerp

Onze website-ontwerpen zorgt dat de klant betrokken blijft en inspireerd om verder te ontdekken. We geven evenveel prioriteit aan de esthetische aantrekkingskracht als de functionaliteit van jullie website om ervoor te zorgen dat deze jouw boodschap effectief overbrengt, terwijl de bezoekers worden aangesproken en aangemoedigd om deze verder te verkennen.

Marketing

Niemand begrijpt jouw ​​product beter dan jij, maar de boodschap naar buiten brengen is heel anders. RP Media adviseert de beste marketingstrategie voor jouw bedrijf om jullie producten en diensten gemakkelijk zichtbaar te maken voor klanten. We stimuleren jouw online en offline aanwezigheid met de meest effectieve marketingdiensten die jullie bedrijfsinkomsten verhogen.

Website ontwikkeling

Als jouw website niet correct en proffesioneel is gemaakt,
is de kans groot dat je veel potentiële klanten verliest.
RP Media biedt opvallende websites die zich onderscheiden van de enorme concurrentie. Wij bieden op maat gemaakte websites
aan diverse bedrijven.
Ons voornaamste doel is om onze klanten een proffesionele en betaalbare oplossing
aan te bieden.

Zoekmachine optimalisatie

Jouw bedrijf laten vinden door klanten in de zoekresultaten van Google is essentieel voor elk bedrijf. RP Media biedt SEO-oplossingen voor bedrijven van alle soorten en maten. Het doel en resultaat voor elke SEO-klant is om websitebezoekers, online verkopen, leads en conversies te helpen vergroten. SEO bestaat uit verschillende belangrijke stappen. Zoals bijvoorbeeld een SEO Strategie en zoekwoordenonderzoek door de Google-richtlijnen voor webmasters te volgen.  

 

Social media Marketing

Onze services voor beheer van sociale media zijn perfect om de sociale gemeenschap van jouw bedrijf, produkt, merk of dienst te laten groeien en om de juiste doelgroep te bereiken. De sleutel tot het behalen van resultaten op sociale media is focussen op de juiste kanalen en activiteiten. RP Media werkt samen met verschillende tekstschrijvers, fotograven en vertalers waardoor we jouw bedrijf op een professionele manier beroemd kunnen maken bij jullie  klanten. 

E-mail en nieuwsbrief marketing

Een effectieve
e-mailmarketingstrategie is meer dan alleen een paar afbeeldingen die rond een hoop tekst worden geplaatst en proberen de lezer op een link te laten klikken of de volgende stap te zetten. Het gaat om flow en het koesteren van jouw eindgebruiker, zodat ze zich niet zomaar een e-maileigenaar voelen die onderworpen is aan de typische massale e-mailingverkoop van een saai en saai bedrijf. Dit is waarom wij, hier bij RP Media, anders zijn.

l

Grafisch ontwerp

RP Media begrijpt dat het niet alleen om lettertypen en kleuren en emblemen gaat… maar om mensen. Of het nu gaat om een logo en huisstijl om jouw nieuwe bedrijf aan de wereld te tonen, of posters en entreetickets om jouw gasten het feest van hun leven te bezorgen. Of je merk nu toe is aan een opfrisbeurt of je begint helemaal opnieuw met een geweldig concept en hebt een visuele identiteit nodig om het te ondersteunen, RP Media is je one-stop-shop voor het hele creatieve proces, zonder de hoge bureauprijs of lange tijdlijnen.

Sales Enablement

De omzet van jouw bedrijf wordt niet alleen verzorgt door de verkoper aan de kassa of de accountmanager bij jouw klant. Ook de service-desk, de inpakker in het magazijn en zelfs, nee juist de portier voor jouw hotel of restaurant zorgt voor een klantervaring die geld op levert.  Door jaren lange ervaring kunnen wij jouw bedrijf helpen meer omzet te genereren. Stop met verkopen en begin met adviseren, ga niet meer opzoek naar nieuwe klanten, maar naar ambassadeurs.

Samenwerking

RP Media werkt samen met verschillende partners en bedrijven. Om iets goeds te kunnen afleveren moet je sommige dingen overlaten aan proffesionals zoals:

 

tekstschrijvers
vertalers
fotograven
video productie
animatie
drukwerk

Media, Marketing & Sales TIPS

FAQ - Veel gestelde vragen.

Als je ruim 25 jaar met marketing, webdesign en sales werkt, ben je inmiddels bekend met de twijfels en problemen waar veel ondernemers mee worstelen. Daarom zetten we de meest voorkomende vragen onder elkaar. 

Zit je vraag er niet bij? Kijk op onze FAQ-pagina of stuur je vraag naar info@rpmedia.nl 

Heb ik een website nodig als bedrijf of zzp'er?

Zeker wanneer je een klein bedrijf hebt, kun je jezelf afvragen of een website wel nodig is. Klanten vinden jouw bedrijf wel en je hebt bovendien helemaal geen tijd en/of geen zin om een website te (laten) bouwen. Want, je bent niet technisch en/of je hebt geen budget.

Lees daarom 10 redenen waarom je een website nodig hebt, ook als zelfstandige. 

 

Social media of een website wat is beter voor mijn bedrijf?

Website of sociale media, welke is voordeliger voor je bedrijf? Een van de voortdurende discussies en vragen die we gesteld krijgen, waar het bedrijf zich meer op moet richten, de website of social media? 

Het korte antwoord is beide en als je dan toch moet kiezen zouden we voor een eigen website gaan die gefocust is op de locatie waar het bedrijf gevestigd is of werkt. 

Om tot het juiste antwoord te komen moet je eerst begrijpen Wat is social media? en Wat is een website?