Google reviews

Onze fans 

Onze grootste fans

Wat klanten over RP Media zeggen.

Ik zeg altijd je hebt pas echt een klant verdiend als ze met jou en je services weg lopen…

Jean Frins

Os Moddersproak

Os Moddersproak werkt voor haar website vanaf 2007 samen met RP Media. In al die jaren is de website regelmatig gerestyled: van tjokvol foto’s en krantenknipsels bij aanvang naar strak en doelmatig, helemaal smartphoneproof, op dit moment. RP Media is steeds laagdrempelig, uitstekend benaderbaar en bovendien uiterst flexibel gebleken. Dat laatste is voor Os Moddersproak van groot belang: updates voor de website komen meestal onverwacht en gaan vaak gepaard met zekere spoed. Dit heeft in alle jaren van onze samenwerking nooit een probleem gevormd: ook last minute updates worden met grote accuratesse hoogst behulpzaam doorgevoerd, zodat de website altijd actueel is. Een prettig professionele samenwerking, kortom, om te koesteren en nog lang voort te zetten!

Hens Renierkens

De Levensbloem 

Ik maak al een aantal jaren gebruik van de diensten van RP Media. Vorig jaar de website laten vernieuwen. De website wordt goed onderhouden. Vragen worden snel beantwoord en aanpassingen worden snel doorgevoerd. Ook het maken van foto’s en filmpjes voor de website wordt professioneel gedaan. Kwaliteit, professionaliteit en vriendelijkheid zijn top.

Robert Loozen

Marlstone Music

Uitstekende professionele kwaliteit, accuraat en snel. We werken al heel lang samen met RP Media en zullen dit zeker ook nog lang blijven doen. Absolute aanrader

Kevin Creuels

Blackness Events

Ik heb al een aantal jaar geleden mijn website door RP Media laten maken en deze wordt tot op heden door hun onderhouden. Bij vragen ben ik altijd snel te woord gestaan en aanpassingen worden snel doorgevoerd. Kwaliteit en vriendelijkheid zijn top.